28 may 2009

Guiem Cote

Be jo volia dir que per mi no eres un cosi eres com es meu germa petit, has estat sa persona que mes temps he estat, sempre que nos juntavem nos començavem a contar ses nostres historietes, mai m’olvidare des moments que hem pasat junts, com can picafort , de convivencies, ses festes de santa Margalida , en menorca be i per tots es moments que han estat molts. Me’n recort cuant vares començar a jugar a futbol a Binissalem, que sempre anava a veuret jugar amb es Tios, i despres del partit anavem o a ca teva o a ca meva a dormir i estavem tot el vespre jugant a sa play fins que ens tenien que dir a domir!! Jeje fins que vaig començar a fer feina ja mos varen distansiar un poc pero te admiraba moltisim encara ara i sempre. Encara no me puc creure lo que a pasat, cuant me vaig enterar te estaba preparan un tarta per es teu cumple i cuant mo varen dir se me va caure el mon senser no sabia que fer , com reaccionar, encara ara nose si estic en un somni perque no mo puc creure. Be pero en aquesta vida em de estar preparats per tot per lo bo y per lo dolent.

Tambe vull donar anims en els Tios y sa meva cosina Maria! Que son les persones que mes estimaven a Guiem i tambe vos don les gracies per tot el que fet per mi, que si necesitau res aqui estic per lo bo y per lo dolent!

Gracies per les botes de futbol que em vareu donar em va fer molta ilusio tenirles , que el primer que vaig fer va ser posarles a sa meva habitacio amb una foto seva devora!


Molts D’anims per Tota la Familia! O superarem tots junts!


Guiem Cote